09.09.2009

Baru-baru ni sekolah aku ada mengadakan program nak masuk dalam Malaysian Book of Record(Buku yang paling banyak menyimpan rekod-rekod yang betul-betul mengarut gile)

Hari tu ada form4 masuk kelas aku cakap pasal benda ni…
aku layan je la
tapi dia ckap kena bayar RM10
Huh?
Lemah semangat mendengarnya
tapi dia cakap
kalau bayar
dapat t-shirt I luv Malaysia
and lagisatu nama kiteorang akan dicatatkan dalam buku tu
aku on je duit tengah overload
dah nak raya la katakan…
boleh sakan sikit

The 09.09.2009 day:
semangat nak pergi sekolah nih
lepas tu prefect pun mula sibuk mengedar lirik lagu yang kiteorg nak nyanyi nanti
wowwww
macam-macam bahasa ada woo
waktu nak susun buat bentu no9 tu mula-mula agak kelam kabut jugak la…
and the prefect buat desicion
sbb dah terdesak sangat jadikan sembilan tu tajam
ok line dah settle lagunye memang pelik
semua orang nyanyi dengan penuh tak ikhlas
sbb tengah panas sangat dahla time tu tengah puasa
macam nak mati pun ada

aku nyanyi sekuat hati
sebab aku tahu benda macam ni jarang akan berlaku
dan aku pun dah tak lama kat sekolah ni
tekak sakit o petang tu
pengalaman yang menggembirakan
tapi satu benda yang masih menjadi tanda tanya

bile nak dapat t-shirt tu??? aku ingat lagi aku kat mana time tu…

Klik here untuk download Lagu pelik tu…

-THE END-


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: